T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / FETHİYE - Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi

51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması

 

"51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması İzmir Bölge Sergisi" Dokuz Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde Kültür Park Fuar Alanında 9-11 Mart tarihleri arasında gerçekleşti.

 Lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada Aydın, İzmir, Muğla, Denizli, Manisa ve Uşak'tan katılan öğrenciler projelerini sergilediler. İzmir Bölge Sergisine Aydın 12 proje, İzmir 79 proje, Muğla 5 proje, Denizli 4 proje, Uşak 3 proje ve Manisa 2 proje ile katıldı.

 "51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İzmir Bölge Yarışması" nda dereceye giren öğrenciler T.C. Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sabancı Kültür Sarayında düzenlenen ödül töreninde ödüllerini aldılar.

Okulumuz Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Se***** BO*****, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Ali DUMAN danışmanlığında hazırlamış olduğu "Gelenekten Geleceğe: Manzum Sözlüklerin Eğitim-Öğretimde Yeniden Kullanımı" adlı projeyle İzmir Bölgesinde Türk Dili ve Edebiyatı alanında 5 ilden toplam 51 proje arasından ÜÇÜNCÜ olarak TÜBİTAK tarafından ödüllendirilmişlerdir.

Öğrencimizi ve danışma öğretmeni Ali DUMAN'ı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

16-03-202016-03-2020

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.03.2020 - Güncelleme: 21.01.2023 21:11 - Görüntülenme: 256
  Beğen | 3  kişi beğendi