T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / FETHİYE - Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi

e-Twinning Projesi ile Türkiye ve Fethiye'nin Tanıtımına Katkı

 

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi '' geziyORDU'' adlı  e-Twinning  Projesi ile Türkiye ve Fethiye'nin Tanıtımında Katkı Sağlayacak.

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi, Ünye Atatürk Anadolu Lisesi ve Ordu Sosyal Bilimler Lisesi'nin kurucu ortaklığını yaptığı '' GeziyORDU'' adlı e-Twinning Projesi ile Türkiye ve dünyadan 50 civarında okulun katılımı ile yürütülecek.

Proje ile hem ortak okullar birbirlerinin kültürlerini ve şehirlerini tanıma fırsatı bulacak hem de her biri farklı ilçeden projeye dahil olan öğretmenler yurtdışından katılan okullara bulundukları şehirleri tanıtacak.

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Seher Örs, projeye Avrupa ve Türkiye'den 50 civarında okulun katıldığını, proje ile hem öğrencilerimizde yaşadıkları kültürle alakalı farkındalık oluşturmayı ve bu kültürü aktarma bilincini aşılamayı hem de farklı kültürler tanımalarını amaçladıklarını belirtti. Seher Örs "Öğrencilerimiz teknolojiyi ve web 2.0 araçlarını kullanmayı, bu yollarla diğer ülkelerdeki ve okullardaki twinner arkadaşları ile etkileşim içerisinde çalışmayı deneyimleme fırsatı bulacaklar. Aynı zamanda da projenin ortak dili İngilizceyi etkin bir şekilde kullanacaklar" dedi.

Proje yürütücüsü öğretmen Seher ÖRS bu çalışmalar esnasında okulunda  kendisine destek veren  idarecilerine, zümre öğretmenlerine ve bütün öğretmen arkadaşlarına teşekkür etti

09-03-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 09.03.2020 - Güncelleme: 14.01.2023 19:46 - Görüntülenme: 317
  Beğen | 0  kişi beğendi