Etiket Sonuçları: etkinlik

Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen kermesimize tüm halkımız davetlidir!

Gelecek Benim projesi kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenlendi.Konusu küresel ısınmaya bağlı iklim değişikliği olan yarışmaya tüm şubelerimiz katıldı. Yarışan öğrencilerimize ve yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlik şöleni ve kermesimizi bu yıl da aynı coşkuyla gerçekleştirdik.Öğretmenlerimize, öğrencilerimize, katılım gösteren davetlilere ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Göcek esnafları ile bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz.

18 Mayıs Perşembe günü Göcek çarşı meydanında okulumuz yararına gerçekleşecek olan kermesimize tüm halkımız davetlidir.