Etiket Sonuçları: meslek

3 Mayıs Cuma günü okulumuz 11. ve 12.sınıf öğrencilerimiz görevli öğretmenlerimizle birlikte İzmir'e üniversite gezisine katıldılar.Ege Üniversitesi ziyareti sonrası gezimiz tamamlandı.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda fizyoterapi mesleğiyle ilgili Sayın Hatice Durmaz öğrencilerimize bilgi vermiş ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

GSŞAL kariyer günleri kapsamında okulumuz mezunlarından Sn. Kübra Değirmenci tarafından radyo,tv, sinema bölümü hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kendisi öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplamıştır. Destek ve katkılarından dolayı kıymetli mezunumuza teşekkür ederiz.

Muğla Üniversitesi bölüm tanıtım günlerine 12.sınıf öğrencilerimizle katılım gösterdik.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda eczacılık mesleğiyle ilgili Sayın Ahmet Faruk BALCI öğrencilerimize bilgi vermiş ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda avukatlık mesleğiyle ilgili Sayın Sedef TAHRAN öğrencilerimize bilgi vermiş ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda "Beslenme ve Diyetetik" mesleğiyle ilgili  Sayın Sude DİKİK öğrencilerimize bilgi vermiş ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Kariyer günlerinin dördüncüsü düzenlendi. İnşaat mühendisi Sn.Ece Gündoğan Shaver okulumuz öğrencileriyle buluştu. Mesleğiyle ilgili bilgi ve deneyimlerini aktarırken öğrencilerin sorularını da cevapladı. Kendisine desteği ve öğrencilerimize sunduğu katkı için teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuzda üçüncü kez meslek mensupları ağırlandı. Endüstri mühendisi Sn. Recep Özata ve antrenör Sn. Oğulcan Geldikaya mesleklerini tanıttıktan sonra öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında bugün okulumuzda mütercim tercüman Sn. Ervil Saban ile mimar Sn. Murat Aydınoğlu öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize ayırdıkları vakit ve sundukları katkılar için kendilerine teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda "Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği" ile ilgili Arif ERDEM öğrencilerimize bilgi verdi. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Pandemi döneminde çevrimiçi uygulamalarla gerçekleştirilen KARİYER GÜNLERİ etkinliği bu eğitim öğretim döneminde okulumuz konferans salonunda ilgili meslek gruplarının katılımı ile yüz yüze gerçekleştirilecektir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve meslek mensuplarımıza teşekkür ederiz.