Etiket Sonuçları: seminer

Nis

Okulumuz rehber öğretmeni Laçin Özdağ tarafından öğrencilerimize akran zorbalığı hakkında bilgilendirme yapıldı. Öğretmenimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Okul rehber öğretmenimiz Laçin Özdağ tarafından bugün okul öğretmenlerimize akran zorbalığı semineri verildi. Öğretmenimize desteği için teşekkür ederiz.

Okul rehber öğretmenimiz Laçin Özdağ tarafından 9.sınıflarımıza güvenli internet kullanımı eğitimi verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

Bugün okul konferans salonumuzda Sayın Hülya ÖZKARA  tarafından öğrencilerimize yönelik ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir. Eğitmen Sayın Hülya Özkara'ya okulumuz öğrencilerine verdiği destek için teşekkür ederiz.

Okulumuzun Yeşilay Kulübü öğrencileri tarafından "Trafik ve İlk Yardım Haftası" kapsamında farkındalık sağlamak ve öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla okul konferans salonunda seminer düzenlendi. Konuşmacı olan Sayın Kezban Atabey'e okulumuz öğretmen ve öğrencilerine verdiği destek için teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda "Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği" ile ilgili Arif ERDEM öğrencilerimize bilgi verdi. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Gelecek Benim projemiz kapsamında Turmepa Derneği tarafından okulumuz öğretmenlerine Dünyamızın DNA'sı adlı eğitim semineri çevrimiçi olarak Zoom üzerinden verilmiştir. Seminerde konuşma yapan eğitimcilere ve katılımcı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Gelecek Benim projesi kapsamında Turmepa Derneği yetkilileri tarafından okulumuz öğretmenlerine çevrimiçi eğitim düzenlenecektir.

Okulumuz öğrencilerine akran zorbalığı eğitimi verildi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmenlerinin yoğun ilgi gösterdiği proje yazımı eğitimi tamamlandı.