Etiket Sonuçları: yarışma

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında Öğrencimiz Ed***** Ka***** İlçe Birincisi Seçilmiştir.Kendisini ve Danışman Öğretmeni Semra Seyhan'ı tebrik ediyoruz.

Şbt

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası İstiklal Marşı'nın Tamamını Ezbere Güzel Okuma Yarışması'nda okul öğrencimiz birincimiz olmuştur. Öğrencimiz ilde gerçekleşecek yarışmada ilçemizi temsil edecektir. Başarısından ötürü kendisini kutlar, danışman öğretmenlerine ise teşekkür ederiz.

Şbt

Birinci dönemin karne öncesi etkinlik haftasında yapılması planlanan karaoke yarışması o dönem şehit haberlerinin sıklıkla gelmesi nedeniyle iptal edilmişti. İkinci dönem başında öğrencilerimizin motivasyonlarının sağlanması amacıyla karaoke yarışması yeniden organize edildi. Okulumuz konferans salonunda keyifli anlar yaşandı ve yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Bugünün gerçekleşmesinde emeği olan başta müzik öğretmenimiz Alpaslan Ünsal olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve yetenekli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Gelecek Benim projesi kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenlendi.Konusu küresel ısınmaya bağlı iklim değişikliği olan yarışmaya tüm şubelerimiz katıldı. Yarışan öğrencilerimize ve yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Gelecek Benim projesi kapsamında düzenlenen afiş yarışması şartnamesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Gelecek Benim projemiz kapsamında düzenlenen şiir yarışması şartnamesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Gelecek Benim projemiz kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışması şartnamesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Gelecek Benim Projemiz kapsamında düzenlenen resim yarışmasının şartnamesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Gelecek Benim Projemiz kapsamında düzenlenen kısa film yarışmamıza ait şartnameye aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

2022-23 eğitim öğretim yılının ilk döneminin son haftasında kareoke yarışması düzenlendi. Öğrencilerimizi hazırlayan müzik öğretmenimiz Alpaslan Ünsal'a, emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Öğrencimiz İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında dereceye girdi.