Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi

Göcek Mah. İnönü Bulv. No 48 48310 Fethiye / MUĞLA
Vizyon
Uyumlu bir okul iklimine sahip, bu özelliğiyle her öğrencisiyle birebir ilgilenebilen, etkili iletişimin hakim olduğu, çalışanlarının sürekli gelişimine olanak veren ve tercih edilen okul olmak.
Misyon
Atatürk´ün çizdiği doğrultuda; düşünme, sorgulama ve problem çözme yeteneği gelişmiş; demokratik değerlere dayanan, yeni fikirlere açık, sorumluluk duygusuna sahip, çağdaş değerleri benimseyen, farklı kültürleri içselleştirebilen, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, risk alabilen , ´BEN´ değil ´BİZ´ diyebilen, erdemli, üretken ve yaratıcı, bilgi çağı insanlarını yetiştirmektir.
Başlama : 08:30 Bitiş : 16:00
1. İngilizce 2. Almanca
Muğla veya Fethiye üzerinden Otobüs veya dolmuş ile.
7 adet servis Okul Aile Birliği kontrolünde , 2 adet servis devlet taşımasında
Yerleşim Yeri
Türkiye’nin güneybatısında yer alan Göcek, Muğla ili Fethiye ilçesine bağlı küçük bir sahil kasabasıdır. Göcek; Fethiye Körfezi içerisinde yer alan ve Göcek Koyu olarak anılan sahil bandında yoğunlaşmış bir yerleşim yeridir. 12.06.1988 tarihinde 805 km karelik alanı Özel Çevre Koruma altına alınan Göcek´te çok katlı binalar ve tesisler bulunmamaktadır. Konaklama tesislerinin çoğunluğu az odalı otel, apart otel ve pansiyon şeklindedir.
İlçe Merkezine 28 Km, İl Merkezine 100 Km
Taban-Tavan Puan Bilgileri
2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılında: 1. tercih dönemi: 98-70 puan aralığı 2. tercih dönemi: 98-69 puan aralığı 3. tercih dönemi: 98-63 puan aralığı
Sportif Etkinlikler