MUĞLA / FETHİYE - Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi

Nis

Okul rehber öğretmenimiz Laçin Özdağ tarafından bugün okul öğretmenlerimize akran zorbalığı semineri verildi. Öğretmenimize desteği için teşekkür ederiz.

Nis

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda fizyoterapi mesleğiyle ilgili Sayın Hatice Durmaz öğrencilerimize bilgi vermiş ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

GSŞAL kariyer günleri kapsamında okulumuz mezunlarından Sn. Kübra Değirmenci tarafından radyo,tv, sinema bölümü hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Kendisi öğrencilerimizden gelen soruları da cevaplamıştır. Destek ve katkılarından dolayı kıymetli mezunumuza teşekkür ederiz.

Mrt

Projemizin son gününe yoga etkinliği ile başlayan öğrencilerimiz Göcek koylarını gezdiler.Turda bez çanta boyama etkinliği yapan öğrencilerimiz iklim değişikliğinin denizlerimizdeki etkisi hakkında bilgi aldılar. Akşam düzenlenen eğlencede ise katılım sertifikalarını aldılar. Proje süresince emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Orman Haftası kapsamında Göcek'te Orman İşletme Müdürlüğü tarafından dağıtılan fidanları 12A sınıf öğrencilerimiz okul bahçemize diktiler. Ayrıca bahçenin temizliğini de yapan öğrencilerimize duyarlılıkları için teşekkür ederiz.

Mrt

Projemizin dördüncü günü Fethiye İlçe Müdürlüğü, Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye Belediyesi ziyaretleri ile başladı. Öğrencilerimiz projeleri hakkında bilgi verdi. Öğleden sonra okulumuzda iklim değişikliği proje sunumu ve resim sergisi gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen fidan dikim etkinliğine katıldı.Göcek yakınlarında bulunan Taşbaşı mevkiinde öğrencilerimiz etkinliğe destek verdi.

Mrt

Ev sahibi olduğumuz projenin üçüncü günü Ölüdeniz sahilinde başladı.İklim değişikliğinin bölge üzerindeki etkisi hakkında bilgi alındıktan sonra öğrenciler pankart hazırladı. Ardından Kayaköy ziyaret edilerek etkinlikler tamamlandı.

Mrt

Projemizin ikinci gününde Dalyan DEKAMER ziyaretinde öğrencilerimiz deniz kaplumbağaları hakkında bilgi aldılar. Güzel bir ortamda dinlendikten sonra orman yangınlarından etkilenen Taşbaşı bölgesini ziyaret ettiler. Yetkililerden bilgi alan öğrenciler günü memnun bir şekilde tamamladılar.

Mrt

Our Future is Now adlı Erasmus+ projemiz başladı. Hollanda'dan gelen öğretmen ve öğrencilere ev sahipliği yapıyoruz. İklim değişikliği farkındalığı üzerine olan projede ilk gün etkinlikleri tamamlandı.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi töreni düzenlendi. Programı hazırlayan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Nejlin Dim'e ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Kompozisyon Yarışmasında Öğrencimiz Ed***** Ka***** İlçe Birincisi Seçilmiştir.Kendisini ve Danışman Öğretmeni Semra Seyhan'ı tebrik ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere ve güzel okuma yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimize ilçede düzenlenen program esnasında  Kaymakamımız Sn. ERTAŞ tarafından ödülü verildi.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Muğla Üniversitesi bölüm tanıtım günlerine 12.sınıf öğrencilerimizle katılım gösterdik.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul öğretmenlerimiz eTwinning ilçe koordinatörü tarafından verilen proje yazma ve ESEP platformu eğitimine katılım gösterdiler. Kendilerine teşekkür eder, projelerinde başarılar dileriz.