MUĞLA / FETHİYE - Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuzda afet ve acil durumlardaki olası tahliye hali için 7 Mart tarihinde planlama ve uygulama yapıldı. Bir dakika elli sekiz saniyede yaklaşık üçyüz elli kişinin tahliyesi başarıyla sağlandı.

Mrt

Kıymetli emektarımız Naciye Şanlı'yı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Mekanın cennet, ruhun şad olsun Naciye Şanlı...

Kas

9 Kasım 2023 Perşembe günü 13:30' da okul konferans salonumuzda gerçekleşecek olan bilim söyleşimize davetlisiniz.

Eyl

Sorumlulularımızın Farkındayız...

Eyl

2023-24 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 11 EYLÜL'DE BAŞLIYOR! Tüm duyurulara okul web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

May

18 Mayıs Perşembe günü Göcek çarşı meydanında okulumuz yararına gerçekleşecek olan kermesimize tüm halkımız davetlidir.

May

Pandemi döneminde çevrimiçi uygulamalarla gerçekleştirilen KARİYER GÜNLERİ etkinliği bu eğitim öğretim döneminde okulumuz konferans salonunda ilgili meslek gruplarının katılımı ile yüz yüze gerçekleştirilecektir. Emeği geçen öğretmenlerimize ve meslek mensuplarımıza teşekkür ederiz.

Nis

"Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

Gelecek Benim projesi kapsamında Turmepa Derneği yetkilileri tarafından okulumuz öğretmenlerine çevrimiçi eğitim düzenlenecektir.

Mrt

5 Nisan Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda düzenlenecek "Başka Bir Dünya Yok" başlıklı konferansa tüm halkımız davetlidir.

Mrt

Değerli okul müdürümüz Uğraş Kır 18 Mart 2021 yılında aramızdan ayrılmıştı. Kendisini rahmet ve özlemle anarken mirası olan Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi'nin aynı kararlılıkla hedeflerini ve misyonlarını gerçekleştirmeye devam edeceğini bildirmekten onur duyarız. Ruhun şad, mekanın cennet olsun.