Kas

TÜBİTAK tarafından düzenlenen "Bilim Söyleşileri" kapsamında okulumuz ev sahipliği yapmıştır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hasan Zühtü OKULU tarafından "Evreni Keşfetmek" adlı seminer düzenlenmiştir. Saygıdeğer akademisyenimize öğrencilerimize verdiği destek için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun bandosu eşliğinde başlayan 100.yıl kutlaması Göcek kordonda zeybek gösterisi ve amfi tiyatroda gerçekleşen program ile devam etti. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazır bulunduğu kutlama Göcek halkının katılımı ile görsel şölen haline geldi. ÇOK YAŞA CUMHURİYET!

Ekm

Bugün okul konferans salonumuzda Sayın Hülya ÖZKARA  tarafından öğrencilerimize yönelik ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir. Eğitmen Sayın Hülya Özkara'ya okulumuz öğrencilerine verdiği destek için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda #ErasmusDays günleri kapsamında bilgilendirme panosu hazırlandı. Okulumuzda iklim değişikliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla sene boyunca yapılan etkinlikler geliştirilerek bir Erasmus+ projesi haline getirildi, AB başvurusu sağlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12.sınıf öğrencilerine yönelik veli toplantısı düzenlendi.

Okulumuz 2021-22 eğitim öğretim döneminde sürdürdüğü eTwinning projesinde "eTwinning Ulusal Kalite Etiketi" almıştı. Aynı projenin "eTwinning Avrupa Kalite Etiketi" ile ödüllendirildiğini bildirmekten onur duyarız. Değerli öğrencilerimiz ve kıymetli öğretmenimiz Seher ÖRS'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

2022-23 eğitim öğretim yılı bugün düzenlenen karne töreniyle son buldu. Törende Türkiye finallerinde okulumuza üçüncülük kazandıran voleybol takımımıza, okulumuzu diğer alanlarda başarıyla temsil eden öğrencilerimize ve sınıf düzeylerine birinci olan öğrencilerimize belgeleri verildi. Mezunlarımız uğurlandı. Tüm öğrencilerimize başarılar ve iyi tatiller diliyoruz.

Gelecek Benim projesi kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenlendi.Konusu küresel ısınmaya bağlı iklim değişikliği olan yarışmaya tüm şubelerimiz katıldı. Yarışan öğrencilerimize ve yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında gençlik şöleni ve kermesimizi bu yıl da aynı coşkuyla gerçekleştirdik.Öğretmenlerimize, öğrencilerimize, katılım gösteren davetlilere ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Göcek esnafları ile bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz.

Kariyer günlerinin dördüncüsü düzenlendi. İnşaat mühendisi Sn.Ece Gündoğan Shaver okulumuz öğrencileriyle buluştu. Mesleğiyle ilgili bilgi ve deneyimlerini aktarırken öğrencilerin sorularını da cevapladı. Kendisine desteği ve öğrencilerimize sunduğu katkı için teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuzda üçüncü kez meslek mensupları ağırlandı. Endüstri mühendisi Sn. Recep Özata ve antrenör Sn. Oğulcan Geldikaya mesleklerini tanıttıktan sonra öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Kendilerine öğrencilerimize sundukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında bugün okulumuzda mütercim tercüman Sn. Ervil Saban ile mimar Sn. Murat Aydınoğlu öğrencilerimizle buluştu. Öğrencilerimize ayırdıkları vakit ve sundukları katkılar için kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuzun Yeşilay Kulübü öğrencileri tarafından "Trafik ve İlk Yardım Haftası" kapsamında farkındalık sağlamak ve öğrencilerimizi bilinçlendirmek amacıyla okul konferans salonunda seminer düzenlendi. Konuşmacı olan Sayın Kezban Atabey'e okulumuz öğretmen ve öğrencilerine verdiği destek için teşekkür ederiz.

4 Mayıs tarihinde okulumuzun "eTwinning Okulu" etiketi kazandığı açıklandı. Süreçte emeği geçen başta İngilizce zümre öğretmenlerimiz olmak üzere okulumuzun tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda "Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği" ile ilgili Arif ERDEM öğrencilerimize bilgi verdi. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.