Etiket Sonuçları: etwinning

Okul öğretmenlerimiz eTwinning ilçe koordinatörü tarafından verilen proje yazma ve ESEP platformu eğitimine katılım gösterdiler. Kendilerine teşekkür eder, projelerinde başarılar dileriz.

Okulumuz 2021-22 eğitim öğretim döneminde sürdürdüğü eTwinning projesinde "eTwinning Ulusal Kalite Etiketi" almıştı. Aynı projenin "eTwinning Avrupa Kalite Etiketi" ile ödüllendirildiğini bildirmekten onur duyarız. Değerli öğrencilerimiz ve kıymetli öğretmenimiz Seher ÖRS'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

4 Mayıs tarihinde okulumuzun "eTwinning Okulu" etiketi kazandığı açıklandı. Süreçte emeği geçen başta İngilizce zümre öğretmenlerimiz olmak üzere okulumuzun tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 2021-22 eğitim öğretim döneminde sürdürdüğü eTwinning projesinde kalite etiketi aldı. Kıymetli öğrencilerimiz ve değerli öğretmen arkadaşlarımız Seher ÖRS ve Selda KARAGÖZOĞLU'nu tebrik ediyoruz.

Öğrencilerimize  eTwinning ve BT (Bilinçli Teknoloji)  kullanımı hakkında öğretmenlerimiz Seher Örs ve Selda Karagözoğlu tarafından eğitim verildi.

Okulumuz 2021-22 eğitim öğretim döneminde sürdürdüğü eTwinning projesinde kalite etiketi aldı. Kıymetli öğrencilerimiz ve değerli öğretmen arkadaşımız Seher ÖRS'ü tebrik ediyoruz.