MUĞLA / FETHİYE - Göcek Süleyman Şatır Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: proje

Mrt

Projemizin son gününe yoga etkinliği ile başlayan öğrencilerimiz Göcek koylarını gezdiler.Turda bez çanta boyama etkinliği yapan öğrencilerimiz iklim değişikliğinin denizlerimizdeki etkisi hakkında bilgi aldılar. Akşam düzenlenen eğlencede ise katılım sertifikalarını aldılar. Proje süresince emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Projemizin dördüncü günü Fethiye İlçe Müdürlüğü, Fethiye Kaymakamlığı ve Fethiye Belediyesi ziyaretleri ile başladı. Öğrencilerimiz projeleri hakkında bilgi verdi. Öğleden sonra okulumuzda iklim değişikliği proje sunumu ve resim sergisi gerçekleştirildi.

Mrt

Ev sahibi olduğumuz projenin üçüncü günü Ölüdeniz sahilinde başladı.İklim değişikliğinin bölge üzerindeki etkisi hakkında bilgi alındıktan sonra öğrenciler pankart hazırladı. Ardından Kayaköy ziyaret edilerek etkinlikler tamamlandı.

Mrt

Projemizin ikinci gününde Dalyan DEKAMER ziyaretinde öğrencilerimiz deniz kaplumbağaları hakkında bilgi aldılar. Güzel bir ortamda dinlendikten sonra orman yangınlarından etkilenen Taşbaşı bölgesini ziyaret ettiler. Yetkililerden bilgi alan öğrenciler günü memnun bir şekilde tamamladılar.

Mrt

Our Future is Now adlı Erasmus+ projemiz başladı. Hollanda'dan gelen öğretmen ve öğrencilere ev sahipliği yapıyoruz. İklim değişikliği farkındalığı üzerine olan projede ilk gün etkinlikleri tamamlandı.

Mrt

Okul öğretmenlerimiz eTwinning ilçe koordinatörü tarafından verilen proje yazma ve ESEP platformu eğitimine katılım gösterdiler. Kendilerine teşekkür eder, projelerinde başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzda sürüdürülen Gelecek Benim Projesi'nin üçüncü e-bülteni hazırlanarak yayıma sunuldu.

Ekm

Okulumuzda #ErasmusDays günleri kapsamında bilgilendirme panosu hazırlandı. Okulumuzda iklim değişikliğine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla sene boyunca yapılan etkinlikler geliştirilerek bir Erasmus+ projesi haline getirildi, AB başvurusu sağlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sorumlulularımızın Farkındayız...

Haz

Okulumuz 2021-22 eğitim öğretim döneminde sürdürdüğü eTwinning projesinde "eTwinning Ulusal Kalite Etiketi" almıştı. Aynı projenin "eTwinning Avrupa Kalite Etiketi" ile ödüllendirildiğini bildirmekten onur duyarız. Değerli öğrencilerimiz ve kıymetli öğretmenimiz Seher ÖRS'ü tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Gelecek Benim projesi kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenlendi.Konusu küresel ısınmaya bağlı iklim değişikliği olan yarışmaya tüm şubelerimiz katıldı. Yarışan öğrencilerimize ve yarışmayı düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

4 Mayıs tarihinde okulumuzun "eTwinning Okulu" etiketi kazandığı açıklandı. Süreçte emeği geçen başta İngilizce zümre öğretmenlerimiz olmak üzere okulumuzun tüm öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz konferans salonunda Turmepa Derneği tarafından "Başka Bir Dünya Yok" başlıklı konferans düzenlendi. Konuşmacılara, öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Gelecek Benim projemiz kapsamında Turmepa Derneği tarafından okulumuz öğretmenlerine Dünyamızın DNA'sı adlı eğitim semineri çevrimiçi olarak Zoom üzerinden verilmiştir. Seminerde konuşma yapan eğitimcilere ve katılımcı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Gelecek Benim projesi kapsamında Turmepa Derneği yetkilileri tarafından okulumuz öğretmenlerine çevrimiçi eğitim düzenlenecektir.

Mrt

5 Nisan Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda düzenlenecek "Başka Bir Dünya Yok" başlıklı konferansa tüm halkımız davetlidir.

Ock

Gelecek Benim projesi kapsamında düzenlenen afiş yarışması şartnamesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Ock

Gelecek Benim projemiz kapsamında düzenlenen şiir yarışması şartnamesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Ock

Gelecek Benim projemiz kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışması şartnamesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Ock

Gelecek Benim Projemiz kapsamında düzenlenen resim yarışmasının şartnamesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Ock

Gelecek Benim Projemiz kapsamında düzenlenen kısa film yarışmamıza ait şartnameye aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Ock

Okulumuzda sürüdürülen Gelecek Benim Projesi'nin ikinci e-bülteni hazırlanarak yayıma sunuldu.

Ock

Gelecek Benim Projesi kapsamında okulumuzda Fethiye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından konferans verildi.

Ara

"Gelecek Benim Dünya Benim" projemizin sanal sergisi için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz:

Ock

18 Ocak Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda düzenlenecek "Küresel Isınma Kaynaklı İklim Değişikliği ve Etkileri" başlıklı konferansa tüm halkımız davetlidir.

Ock

İyi Örnekler Projesi 2022'ye başvurumuz gerçekleşti.

Nis

Okulumuz 2021-22 eğitim öğretim döneminde sürdürdüğü eTwinning projesinde kalite etiketi aldı. Kıymetli öğrencilerimiz ve değerli öğretmen arkadaşlarımız Seher ÖRS ve Selda KARAGÖZOĞLU'nu tebrik ediyoruz.

Ock

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Okurgezer Yazar Projesi etkinliklerine okulumuz katılım göstermektedir.

Ock

Okulumuz 2021-22 eğitim öğretim döneminde sürdürdüğü eTwinning projesinde kalite etiketi aldı. Kıymetli öğrencilerimiz ve değerli öğretmen arkadaşımız Seher ÖRS'ü tebrik ediyoruz.

May