İstiklal Marşı'nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü kapsamında okulumuzda program düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Ayrıca İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere ve güzel okuma yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimize ilçede düzenlenen program esnasında  Kaymakamımız Sn. ERTAŞ tarafından ödülü verildi.Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Muğla Üniversitesi bölüm tanıtım günlerine 12.sınıf öğrencilerimizle katılım gösterdik.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okul öğretmenlerimiz eTwinning ilçe koordinatörü tarafından verilen proje yazma ve ESEP platformu eğitimine katılım gösterdiler. Kendilerine teşekkür eder, projelerinde başarılar dileriz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda eczacılık mesleğiyle ilgili Sayın Ahmet Faruk BALCI öğrencilerimize bilgi vermiş ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası İstiklal Marşı'nın Tamamını Ezbere Güzel Okuma Yarışması'nda okul öğrencimiz birincimiz olmuştur. Öğrencimiz ilde gerçekleşecek yarışmada ilçemizi temsil edecektir. Başarısından ötürü kendisini kutlar, danışman öğretmenlerine ise teşekkür ederiz.

Şbt

Birinci dönemin karne öncesi etkinlik haftasında yapılması planlanan karaoke yarışması o dönem şehit haberlerinin sıklıkla gelmesi nedeniyle iptal edilmişti. İkinci dönem başında öğrencilerimizin motivasyonlarının sağlanması amacıyla karaoke yarışması yeniden organize edildi. Okulumuz konferans salonunda keyifli anlar yaşandı ve yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi. Bugünün gerçekleşmesinde emeği olan başta müzik öğretmenimiz Alpaslan Ünsal olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve yetenekli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda avukatlık mesleğiyle ilgili Sayın Sedef TAHRAN öğrencilerimize bilgi vermiş ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Kariyer günleri kapsamında okulumuz konferans salonunda "Beslenme ve Diyetetik" mesleğiyle ilgili  Sayın Sude DİKİK öğrencilerimize bilgi vermiş ve öğrencilerimizin sorularını yanıtlamıştır. Kendisine öğrencilerimize sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ederiz.

Okul rehber öğretmenimiz Laçin Özdağ tarafından 9.sınıflarımıza güvenli internet kullanımı eğitimi verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda sürüdürülen Gelecek Benim Projesi'nin üçüncü e-bülteni hazırlanarak yayıma sunuldu.

Kas

DenizTemiz Derneği/ TURMEPA ve Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delagasyonu iş birliğiyle bugün Göcek İnlice Koyu/Plajı’nda kıyı temizleme etkinliği yapıldı. Görevli öğrencilerimizle birlikte öğretmenlerimizin de destek verdiği etkinlikte çevreye karşı farkındalık oluşturuldu.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün sadece bedenen aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde okulumuzda anma programı gerçekleştirildi. Programı hazırlayan değerli öğretmenlerimiz Selda Karagözoğlu ve Semra Seyhan ile tüm öğretmenlerimize ve görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz. Onsuz eksiğiz ama onun izindeyiz.

Kas

TÜBİTAK tarafından düzenlenen "Bilim Söyleşileri" kapsamında okulumuz ev sahipliği yapmıştır. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Doç. Dr. Hasan Zühtü OKULU tarafından "Evreni Keşfetmek" adlı seminer düzenlenmiştir. Saygıdeğer akademisyenimize öğrencilerimize verdiği destek için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun bandosu eşliğinde başlayan 100.yıl kutlaması Göcek kordonda zeybek gösterisi ve amfi tiyatroda gerçekleşen program ile devam etti. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazır bulunduğu kutlama Göcek halkının katılımı ile görsel şölen haline geldi. ÇOK YAŞA CUMHURİYET!

Ekm

Bugün okul konferans salonumuzda Sayın Hülya ÖZKARA  tarafından öğrencilerimize yönelik ilk yardım farkındalık eğitimi verilmiştir. Eğitmen Sayın Hülya Özkara'ya okulumuz öğrencilerine verdiği destek için teşekkür ederiz.