12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuz konferans salonunda tören düzenlendi.

Okulumuzda sürüdürülen Gelecek Benim Projesi'nin ikinci e-bülteni hazırlanarak yayıma sunuldu.

2022-23 eğitim öğretim yılının ilk döneminin son haftasında kareoke yarışması düzenlendi. Öğrencilerimizi hazırlayan müzik öğretmenimiz Alpaslan Ünsal'a, emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuz 2022-23 eğitim öğretim yılında egüvenlik bronz kalite etiketi aldı.Emeği geçen herkese teşekürlerimizi sunarız.

Gelecek Benim Projesi kapsamında okulumuzda Fethiye Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından konferans verildi.

Okul rehber öğretmenimiz öğrencilerimize güvenli internet kullanımında dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili bilgilendirme semineri düzenledi.

Okulumuz öğrencilerine akran zorbalığı eğitimi verildi.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

"Gelecek Benim Dünya Benim" projemizin sanal sergisi için aşağıdaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz:

Okul öğretmenlerimiz çevrim içi veya yüz yüze yapılan birçok eğitim faaliyetine katılarak belgelerini almışlardır.Kendini geliştirme amacında olan tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, mesleklerinde başarılar dileriz.

Okulumuz öğretmenlerinin yoğun ilgi gösterdiği proje yazımı eğitimi tamamlandı.

Okul Takımımız Voleybol Genç A Erkekler İl Şampiyonu Oldu